19 år

Idag, om tre timmar, är det 19 år sedan vi träffades första gången. Förra året firade vi på Volvomuséet och idag firade vi på Naturhistoriska muséet. Nästa år firar vi 20 år och det tänker vi fira på Legoland. I Kalifornien. Kanske.

Projekt allmänbildning och livserfarenhet fortsatte idag och vi hade en ovanligt trevlig dag, jag måste skryta lite över hur lätta mina barn är att resa med. Jättelätta!

Hotellfrukost:

(null)

Inte den nyttigaste frukosten kanske, Vilhelm åt småkakor och nutella, Axel åt pannkaka och nutella och Alida åt strössel. Det får man göra på semestern.

I tunnelbanan:

(null)

Väldigt spännande efter att de tittat på "Tunnelbanan" på tv, men inget konstigt hände idag.

Varför ska man ta trapporna när man kan ta berget?

(null)

Många spännande saker på naturhistoriska:

(null)

Alida och jag hoppade över Cosmonova, hon behöver vara lite större för att orka sitta stilla och vara tyst i 45 minuter.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om Vilhelm och jag varit själva hade vi gått på muséet hela dagen men Axel och Alida hade inte samma tålamod så de sista utställningarna gick Vilhelm och jag igenom själva medan de andra lekte utanför.

(null)

(null)

När vi var färdiga var det flera timmar kvar innan tåget skulle gå hemåt så vi gick av tunnelbanan vid Gamla stan och tog en sightseeingsväng där.

(null)

Kungliga slottet.

(null)

Gammal gata.

(null)

Lejon.

Vi åker tillbaka till sommaren när det är lite varmare. 

Lekrummet på tågstationen:

(null)

(null)

Axel tyckte det var lika tråkigt som jag att vara hemma igen. Tur att vi snart får en 45-dagars semester iställlet för bara två dagar.

Kommentera här: