Stockholmsbesök

I helgen har Vilhelm varit i Stockholm och hälsat på bästa kompisen Adam som han träffade på Teneriffaskolan. Alldeles själv har har åkt tåg både dit och hem. Dit gick bra, men hemvägen blev lite mer av ett äventyr då någon sprang omkring på spåret i Västerås och tåget blev flera timmar försenat. Vilhelm fick följa med Adam på kalas hos en kompis istället medan de väntade på tåget. Nu är han i alla fall nästan hemma. Igår när vi pratade med Vilhelm berättade han att han inte ville åka hem överhuvudtaget, Kungsör är tråkigt jämfört med Stockholm tyckte han. Det kan jag ju hålla med om, speciellt när man börjar bli tonåring. Det känns som att han kommer flytta till Stockholm så fort han bara kan.
 
Han berättade att han åkt både båt, tunnelbana, buss, spårvagn och pendeltåg så det är klart att han trivs bättre i Stockhom!
 
Vi andra har fått roa oss bäst vi kunnat i helgen. I fredags blev vi faktiskt helt barnfria för första gången sedan maj 2013. Helt fantastiskt! Vi köpte thaimat, drack vin och tittade på Fight Club. Det var inget fel på den filmen men jag tyckte nog inte att den var lika fantastisk nu som när jag såg den på bio 1999. Det är lite skillnad på perspektiv när man är 16 och när man är 38.
 
Axel har varit på pingismatch och lekt med kusinen, de byggde en fin koja.

(null)

(null)

Alida har lekt med sitt slime.

(null)

Och pimpat sin iPad

(null)

En fin solnedgång från förra veckan:

(null)

(null)

Hoppas vi får titta på solnedgångarna i Teneriffa eller Thailand eller var som helst nästa januari.

Kall promenad över gärdet 

(null)

När jag gick förbi samma gärde igår var det bara lera och vattenansamlingar.