Spanien del två

Alida äter och sover, jag gör ett försök att lägga upp fler bilder!


En eftermiddag var det riktigt dåligt väder, blåsigt, nästan stormigt. Då var det tur att vi hade med oss höstkläderna vi använt på väg till flygplatsen. Dagen efter var stranden mot Medelhavet bortspolad så där kunde vi inte bada mer.

Axel plockar fina rosa blommor "Till mormor".


Strandpromenaden åt andra hållet var inte lika fin men om man följde den kom man till en liten strand med ett gammalt torn, dessutom blåste det alltid massor där, spännande tyckte Vilhelm och Axel.

På promenad med Vilhelm, utan bråkiga småsyskon. Han hittade en gammal båt på stranden (och döda fiskmåsar men de tog jag inte kort på...)

Alida blev ju sex månader när vi var på semester, hennes första måltid blev en sked spansk barnmat "mosat äpple". Det smakade lite sådär tyckte hon, desto gladare var hon dagen efter när hon fick smaka chokladpudding istället, det är vad Alida kallar riktig mat!

Familjeselfie på strandpromenaden. Vilhelm och Axel är så lättroade, allt blir ett äventyr även om det bara handlar om att ta med sig ett paket kex och sitta på en bänk och titta på havet. Det kanske inte är lika lätt om tio år däremot, då krävs det nog lite mer action på semestern.

Kommentera här: