Ännu mer semester - söndag

Nu har vi ny wifi. Semestern går vidare. På söndagen fick vi inte helt oväntat besök av min faster och farbror som har ett hus i ett område 4 kilometer bort och som kommit ner dit för två veckors semester på lördagen. Vi åt glass och bestämde att vi skulle komma över till dem dagen efter.
 
Sedan gick vi till stranden!
 

Vilhelm hade helt plötsligt fått för sig att han under inga som helst omständigheter tänkte bada i havet någonsin mer så jag fick bada själv medan han lekte på stranden.
 
 
 
När Jocke och Axel kom ner till stranden fick jag lite sällskap i vattnet.
 
 

Våghalsiga Axel bara skrattade åt vågorna.
 
 
 
 
När tidvattnet började krypa upp på stranden trivdes både Vilhelm och jag bäst uppe på stenen, Axel brydde sig inte ett dugg och vi fick lyfta upp honom flera gånger för att han inte skulle bli helt blöt och överspolad av vatten.
Men så till slut, när Vilhelm hade sett hur orädd Axel var:
 
 
.....ville han också vara med och bada.
 
 
Axel har ätit sand, jag är sandig efter att ha burit på Axel (sanden sitter fortfarande kvar i badkläderna, den går inte att tvätta bort!) och Vilhelm är på glatt humör igen. Det blir bra till slut!
 
Då blev det dags för en sen lunch:
 
 
 
....och självklart lite bad i poolen också!
 
 

Axel stod som klistrad vid någon av de små "fontänerna" i babypoolen så fort vi var i poolen, han kunde stå där tills han nästan var blå om händerna men ändå protesterade han när vi lyfte bort honom.
 
Ännu mer fontäner....
 
 
 
Ser ni krokodilen i bakgrunden? Den bor i vår garderob nu. Medan Axel och jag tog en eftermiddagspromenad för att Axel skulle sova lite (trots kraftiga protester...) och hittade ett alldeles äkta bananträd i området bredvid vårt:
 
 
....fick Vilhelm frågan av en engelsk kille han lekt med under veckan om han ville ha hans badleksaker eftersom han skulle åka hem dagen efter - en stor krokodil, en lastbil, hink med tillbehör. Självklart ville han det!
 
 
Tok-Pelle och Tok-Pelle tokar sig lite innan middagen:
 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0