Vecka 13

Vecka 13 2011:
 
 
Jag tar examen från apotekarprogrammet.
 
Vecka 13 2013:
 
 
Lite större mage, några livsvisdomar rikare.
 
Idag var vi i Skillinge och badade - det vill säga Jocke och Vilhelm badade och jag satt på stranden och frös i den kalla vinden. Vilhelm är helt tokig, det spelar ingen roll hur mycket det blåser och hur kallt det är, är man på en strand så ska det badas. Punkt slut.
 
 
Lilla papegojan lärde sig två nya (ovärderliga) ord igår - "skitunge" och "livmoder". Fråga mig inte vad vi pratade om... Han härmar precis allt!
 
 
Jag vet inte vad den korrekta utvecklingsspykologiska termen är men något fint namn har det nog när barnen kommer in i den fasen när de härmar allt föräldrarna gör - han går runt i våra skor, han tar en påse och säger att han ska gå och handla, går runt en stund på altanen och kommer in och säger att han varit och handlat mjölk, vattnar blommorna och dammsuger, byter blöja på nallen och lägger på dockan ett täcke och säger att hon ska sova. Precis som vi gör med honom. Han är så rolig! Och han har sån koll på allt, han vet precis var saker finns och vad man ska göra i olika situationer. När han smulade kex på hela golvet gick han och hämtade sin lilla dammsugare och skulle suga upp det, det gick ju inte så bra, men i det här fallet är det faktiskt tanken som räknas.
 
Imorgon är det jobb. Igen. 35 år kvar till pensionen.
 
 
 
 
 

Kommentera här: