>10000!

Gissa vem som väger över 10 000 gram igen? 10055 gram närmare bestämt. Denna lilla plutt:
 
 
....har blivit en stor plutt.
 
Bilden är tagen den dagen då blogginlägget hade rubriken >1600.
 
Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag varit på jobbet och skrikit lite åt pensionärerna som vanligt ("Nej jag behöver inte hörapparat, det är du som pratar otydligt!").
 
Imorgon ska vi på utvecklingssamtal på dagis och Jocke ska ha utvecklingssamtal med chefen. Jag tror inte att Vilhelm har några problem på dagis, pedagogerna berättar alltid om hur glad han är och hur snabbt han springer omkring med gåvagnen utomhus. Idag hade han sprungit rakt in i en trottoarkant med vagnen flera gånger och skrattat lika mycket varje gång och i förra veckan fick vi hör att han börjat utforska gården mer och mer på egen hand. Det blir intressant att se vad de säger imorgon.
 
Igår kväll vaknade Vilhelm vid 21.30 och bara skrek och skrek. Vi lyfte upp honom och han sa att han ville läsa en bok. Jocke läste några böcker för honom och försökte sedan lägga ner honom i sängen igen varpå han blev lika hysterisk igen. Det gick inte att få honom att somna om så till slut gav vi upp alla försök och la honom i vår säng istället. Han låg och vred sig länge även där innan han till slut somnade, men han skrek i alla fall inte. Vi står alltid lite handfallna i sådana här situationer - Vilhelm skrek ju aldrig på nätterna som bebis så vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på när han skriker på nätterna! Vi är riktigt bortskämda.

Kommentera här: