Lite för händelserikt

Här händer det grejer. Jag har bytt jobb, jag har fyllt 40, Alida har fyllt sju och Alida har brutit benet.
 
Vi får ta en sak i taget. Efter påsklovet gjorder jag det jag aldrig trodde jag skulle göra - jag bytte tillbaka till öppenvården igen. Det jag såg framför mig var att jag skulle få massor med tid för mig själv eftersom jag skulle jobba helg och istället vara ledig i veckorna och att jag dessutom skulle få bättre lön just därför att jag jobbade helg istället för kontorstider. Än så länge har min plan fungerat som jag tänkt mig - det är helt otroligt lyxigt att vara ledig i veckorna när barnen är i skolan, min trädgård har aldrig varit så fin och mitt hus har aldrig varit så städat. Hur lönen blir får jag se nästa månad.

(null)

(null)

 Sedan så tog jag och fyllde 40. Mina kollegor hade gjort det så fint i fikarummet den 25:e så jag blev alldeles rörd. 

(null)

Dagen innan blev jag firad av mamma och Linnéa, jag fick en spaweekend i Loka Brunn och en fin blomma. Några dagar senare blev det morsdag och då fick jag en till blomma och ännu mer choklad. Det blev många fina blommor så det är tur jag är ledig så mycket så jag hinner ta hand om dem, uterummet kommer vara fint i år!
 
Och så till stackars Alida. Det började bra med sjuårsdag med kalas och uteritt. 

(null)

(null)

Sedan gick det bara utför. Först tog jag en glad bild när Axel hjälpte oss att göra rent altanen så att vi kunde olja in den. 

(null)

Nästa bild i telefonen var mindre glad. 

(null)

(null)

Efter tralltvätten ville Axel och Alida hoppa studsmatta och det slutade med att Alida trampade snett så pass illa så att hon bröt benet. Jag förstår inte hur man kan bryta benet när man hoppar studsmatta? På studsmattor ska man bryta armar och slå i huvuden, inte bryta av ett helt ben. Tur ändå att det är sommar så att hon kan använda shorts och inte behöver försöka få på sig en overall över gipset.

Fint gips:

(null)

(null)

Men så var det ju sjuårskalaset hon skulle ha med kompisarna. Hon har längtat efter och pratat om det här kalaset sedan i julas, så inte kunde vi ställa in det på grund att ett brutet ben! Så som den stålkvinna Alida är hade vi kalaset ändå, Alida satt på sin stol på altanen och tittade på kompisarna som hoppade studsmatta och lekte i trädgården.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Jocke och Alida var på återbesök igår och benet är nästan ihopläkt redan. Doktorn berättade att för en vuxen hade rehabiliteringstiden blivit fem eller sex månader men för ett barn läker benet på några veckor, barn är verkligen ganska fantaskiska på det sättet.

Och så har Axel en ny fin frisyr.

(null)