Smultron

Det här måste vara vab när det är som bäst (men det var igår, idag har det varit lite jobbigare). Glada barn som egentligen inte är så sjuka men som ändå räknas som för sjuka för att gå till dagis. När Axel hade somnat plockade Vilhelm och jag smultron i massor, Axel missade inget, han tycker ju ändå inte om dem den tokiga ungen! Var man än går finns det smultron. Smultron, smultron, smultron överallt och idag hittade jag mogna blåbär också och snart är hallonen färdiga. Sånt gör Vilhelm glad.


Axel sover bort chansen till att äta goda smultron:


Idag har dagen känts mer så här:


Brända fiskpinnar till lunch. Vilhelm behövde hjälp på toaletten ovh jag hade tydligen för lite smör och för mycket värme på fiskpinnarna. Till middag höll jag på att glömma pizzan i ugnen så det hade blivit svart mat till middag också om inte Jocke haft huvudet med sig.

Axel var så trött till lunchen att han somnade vid matbordet, det är första gången han gör det. Trots att han sov fortsatte han äta, matglad är det minsta man kan säga om honom!


Lite kvällstokerier. Hattkillar:


Vilhelm har lekt med grannen Ellen nästan hela dagen. Han har visat sig vara en riktigt duktig värd, när de hade varit ute och plockat en burk smultron tog han fram fika till honom och Ellen och så satt de i soffan och åt smultron och kex. Jag visste ingenting förens Vilhelm kom ut och frågade om jag också ville ha ett kex. Vilken omtänksam kompis han är, det är jag stolt över!