Mors dag

Som den supermamma jag är fick Vilhelm det här till kvällsmat:


En skål med sockervadd så klart. Vad annars? Det passade bra till glassen han åt till middag. Jo då, barnuppfostran och en god kosthållning är saker som ligger mig varmt om hjärtat.

Rosa tänder:


Annars har vi haft en bra morsdag trots den tuffa starten då jag blev väckt av Axel genom att ett stridsflygplan kastades med nosen före rakt på min överläpp vilket gav både blodvite och ett stort hack i huden. Snyggt att gå till jobbet med imorgon!

I alla fall. Vi åkte först till Arboga och köpte skor till Axel och Vilhelm, jag hittade både sommar- och vinterskor till Vilhelm, jag hittade ett par jättefina sportskor till Vilhelm men de vägrade han ta på sig, nu börjar kanske åsikterna om vad han vill ha på sig och vad han absolut inte tänker ta på sig komma. Det kan bli intressant. Axel fick ett par skor med formel 1-bilar så han var mer än nöjd. Efter det åkte vi till Dollarstore för att köpa badskum. Det kostade oss 600 kronor (kanske hittade vi något mer än badskum).

Sedan hade vi morsdagsmiddag hos mamma/pappa/mormor/morfar. Ett historiskt ögonblick var när Axel kom underfund med hur man leker med tågbanan. Inget skrik från Vilhelm om att Axel bara förstör, utan de lekte på varsitt håll med banan åtminstone en liten stund. Axel börjar ju bli stor!