På IKEA utan mage

Vilhelm fem månader:
 
 
Nappen flyger iväg...
 
Axel fem månader:
 
 
Upp-och-ner...
Är de lika eller inte?
 
Idag har vi varit på IKEA, första gången för Axel, förra gången vi var där var veckan innan Axel föddes så det kändes lite underligt att gå omkring där med barnvagn men utan mage. Det var egentligen ingenting vi behövde, vi behövde bara en liten utflykt. Hade det varit bättre väder hade vi åkt till Parken Zoo men det får bli en annan gång, det är inte så roligt att gå omkring där och frysa. 
 
Men vi köpte lite saker ändå, bland annat en kruka med hängjordgubbar, vi får väl se hur den trivs på vår blåsiga altan. Och en speldosa till Axel, han får ju absolut inte använda Vilhelms speldosa trots att han inte använt den på 1,5 år. När vi gjorde iordning Axels säng flyttade vi över Vilhelms speldosa men då blev det katastrof! Den ska sitta på Vilhelms säng vare sig den används eller ej. Vi köpte en sån där haklapp som är ett förkläde också, om tre veckor ska Axel börja med mat. Var tar tiden vägen? Är det verkligen möjligt att min lilla, lilla plutt redan är så stor att han ska börja med mat?
 
På ren trots skippade jag amningsrummet och matade Axel i en soffa i restaurangen istället. Bara för att jag kan. Och för att hålla koll på Vilhelm under tiden...
 
Imorgon blir det jobb igen, alla andra ska åka och bada.