Lördag i maj

Lördag betyder ridning och idag hade Vilhelm Spider:

(null)

En alldeles lagom stor häst, det gick jättebra idag, ridning och hantering av hästarna verkar göra underverk för självkänslan. Han vågar gå in till hästen själv, borsta och kratsa hovar. Han sätter dit benskydden och hjälper till med sadeln och tränset. När lektionen var slut skulle hästarna ha lunch och Vilhelm gav både Spider och Haidi hö utan att vara rädd, så duktig han har blivit!

Ännu mer stolt mamma. Alla tre barn sprang i Björnlunken-loppet idag, Vilhelm sprang 1400 meter och Axel och Alida 700 m. Alida tyckte inte det var ett dugg roligt men de andra två kämpade med liv och lust, Vilhelm kom på 16:e plats av 35 i sitt lopp och Axel på 35:e plats av 129 tävlande. Alida kom på 48:e plats trots att hon varken ville springa eller ha nummerlappen på sig.

(null)

(null)

(null)

Medaljer:

(null)

Alida fick också medalj, hon tog på sig den när hon gick och la sig.

En stor händelse till: Alida reflekterade vad som hände under loppet. Det måste ju vara ett utvecklingssteg. Så här sa hon:

- Jag ville att du skulle lyfta upp mig, du sa "Nej".

Nu var det inte så hårt som det låter, jag bar henne faktiskt en bit men när vi kom ut på upploppet fick hon gå själv, och det accepterade hon.

Ännu mer mammastolthet:

(null)

Alla i klassen har fått skriva "dagbok" om vad de gjort i skolan den här veckan, Vilhelms sammanfattning kom med i veckobrevet!

En stolt dag. 

Kommentera här: