Drakgrottorna i Porto Cristo

På morgonpromenaden hittade jag morgondagens utflyktsmål:

(null)

(null)

Vi ska ta stentrappan upp till bergets topp.

Promenadbilder:

(null)

(null)

Vi blev omkörda av en Google maps-bil med kamera på taket, jättehäftigt tyckte Vilhelm som brukar sitta och följa vägar på Google maps bara för att det är roligt.

Efter lunch åkte vi till Porto Cristo för att gå ner i Drakgrottorna, Alida och mormor stannade ovan jord, Alida skulle ha varit helt hysterisk där nere. Vilhelm och Axel tyckte däremot att det var det mest fantastiska de någonsin gjort och vi vuxna tyckte också att det var väldigt fint och intressant. Och vi hade så tur att vi kom dit precis innan fyra turistbussar med tyska pensionärer, hade vi kommit senare hade vi fått trängas ganska rejält.

(null)

(null)

(null)

(null)

Insidan:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Väldigt fint! Roligt att barnen också tyckte det var intressant. Vilhelm sa att han såg flera likadana ädelstenar som han har i Minecraft, jag sa inte emot honom, nu har han verkligen något att berätta för sina kompisar när han kommer tillbaka till skolan.

Snyggingar i bilen:

(null)

Kvällspromenad:

(null)

Medan Jocke och Axel också tog en kvällspromenad lekt Vilhelm vid poolen. Han gjorde en film med sina bilar när de körde ner i poolen.

(null)

(null)

Alida spelade memory på ipaden under tiden.

Kommentera här: