Ingen hyfs på ungen

Alida kan inte uppföra sig. När Vilhelm slutade skolan åkte vi till biblioteket, Axel och Vilhelm skötte sig exemplariskt, de tog varsin bok och satte sig i en soffa och läste. Alida däremot... Hon skrek av glädje när hon läste en djurbok (man ska vara tyst på biblioteket), sedan gick hon vidare till att slänga böcker, slänga soffkuddar, slänga gosedjur på golvet, ramla över soffkanten, störa Vilhelm och Axel och protestera mot allt tänkbart. Så Vilhelm och Axel fick låna hem sina böcker istället och vi gick till Rödmyran och köpte shorts och sommarskor istället. På väg ut från biblioteket fick vi syn på detta:

(null)

(null)

(null)

Vårt hus är med på stor bild på reklam för kommunen! Och får jag säga det själv så är vårt hus faktiskt väldigt fint. Undrar varför de retuscherat bort studsmattan...? Tyckte de inte att den var fin?

På förmiddagen tog vi en promenad/cykeltur i skogen. När vi kom hem var både Axel och Alida helt snoriga med röda ögon, jag gav dem lite Aerius och de blev bättre. Har båda två gått och blivit allergiska? Hur ska det gå med Alidas framtida karriär som hästtjej?

(null)

Stor koncentration när Axel hjälper mig klippa rosorna:

(null)


(null)

Ikväll var det öppet hus på Vilhelms skola, så här stiliga killar åkte vi dit med:

(null)

Kommentera här: