Femårskalas

Idag har Vilhelm haft kalas! Nu har han blivit så stor att han vill vara med och planera sina kalas, han har valt tårta och vilket fika vi ska bjuda på. Här dukar han fint med Blixtentallrikar och Blixtenservetter till sina gäster. Han är en duktig liten värd!

Tårtorna han valde blev en chokladmousse/marängtårta och en blå med marshmallows.

Vilhelm blåser ut ljusen:

Sista gästen gick strax före klockan 18 och då var Axel så trött att han fick ett nervsammanbrott och skrek tills han somnade, han hade varit vaken sedan klockan fem. Vilhelm i sina nya poliskläder och med visselpipan som jag gissar att vi kommer få höra ganska mycket av framöver, tur att Alida inte är ljudkänslig.

Alida var så söt i sin volangklänning och sitt hårband.

Förresten så har Alida blivit så stor att hon vill sitta framåt i selen, det går bra att ha henne mot mig när hon är trött men annars försöker hon bara vrida sig framåt för att se bättre så hon får sitta framåt.

Redo för bakning!

Det Alida och jag inte hann göra igår gjorde Axel och jag 6.30 imorse. Åtminstone en av oss var pigg och glad.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0