Godkänd!

Idag var vi på återbesök hos BB och lillasyster blev godkänd på alla punkter. Hon är tydligen väldigt svårstucken men efter många försök av två sköterskor fick de lite blod till pku-provet. Vikten låg på 3700 någonting, bilirubinet hade gått upp från 90 till 200 men så länge hon äter och inte verkar sjuk var det ingen fara. Och att hon äter är det minsta man kan säga! Sedan vi kom hem vid 14,30 har hon ätit ungefär varje halvtimme. Vilket matvrak! 

På väg hem från BB stannade vi på IKEA och köpte en pizza och en korv. Är man tre dagar gammal är det hög tid att besöka IKEA tyckte vi.



Kommentarer:

1 Maria:

Oh lilla gumman hon oxå.. våran lilleman va oxå snål på blod så det fick oxå sticka honom 3 ggr.. Ush tycker så synd om de små.. =/ Han har fortfarande de små stickmärkena på handen =(

Våran kille hade oxå lite gulsot kvar men fick samma rekommendation ... och nu tycker jag inte man ser nå spår av det i ögonvitorna...!!


Svar: Det var tur att Jocke var med, jag klarar inte av att se när de sticker barnen, speciellt inte när de måste göra så här många försök!

Vår lilla har inte blivit av med gulsoten än, på BVC sa de att vi skulle lägga henne i fönstret när solen sken, det känns ju lite sådär :)
Susanne

Kommentera här: