35+4


Jag och jättemagen mår inte bra idag, vi har varit vakna sedan klockan 02,06 då jag fick en riktig värk (...och hon ska ju födas den 2/6, så det var ju lite intressant att jag fick den första riktiga värken kl 02,06). Som tur är så jobbar Jocke kväll idag så jag har sovit lite mer under morgonen så att jag orkar med en eftermiddag med barnen, det blir nog ganska mycket iPad för dem i eftermiddag skulle jag tro.

Men först ska vi till barnmorskan och se hur lillan har det.

Kommentarer:

1 Maria:

Hur går det?... var det falskt alarm?...

Här står det still nu har vi passerat bf datum och ingen bebis... Kan knappt tro att det är sant... trodde aldrig för min värld att man skulle komma in i dessa veckor där man inget annat än vill att bebis kommer ut nu... Är enormt frustrerande att gå så här långt vill jag lova... och på de ha en massa förvärkar som bara vill lura än att nu nu kanske är det på g... jo eller hur!!!
Har han inte kommit ut av sig själv så kommer jag bli igångsatt den 17 maj... japp du hörde rätt... 17 maj jisses!!!

Ja folk har verkligen rätt om att trean är en lurifax som inte liknar nån utav de andra graviditeterna... haha... Får se om vi kanske kommer ligga inne på förlossning samtidigt du och jag ;)

Super fin mage har du vännen

*kramar*

Svar: Helt otroligt att du fått gå över tiden! Och att det till och med pratas om igångsättning, tänk om vi vetat det i september 2011 när vi satt där med våra små pluttar :)

Jag tror det är såna här förvärkar jag har, men inatt var första gången jag hade så ont så att jag behövde tänka på andningen. Min barnmorska verkar tycka att jag är lite larvig ("Det gör ont att vara gravid!") men det här är helt nytt för mig, jag har aldrig haft ont någonstans överhuvudtaget när jag väntade pojkarna och nu kan jag inte ens sitta i soffan utan att det gör ont någonstans. Så jag är nog lite gnällig men det är en ovan känsla :)

Men jag tror ändå att förlossningen startar snart, hela kroppen känns konstig (bara därför kommer jag gå över tiden, haha).

Vi ses på förlossningen :)
Susanne

Kommentera här: