Vivvi och Atta

Vivvi och Atta, om Axel får bestämma:


Äntligen har Axel hittat på ett namn till sig själv också! Och så har han börjat använda tvåordsmeningar, även om de ofta är på hans eget språk. Men idag när han satt i badet var det ingen tvekan om vad han menade - "Atta kissa". 

Vilhelm sa något väldigt artigt vid middagen idag, istället för att säga att det var äckligt (jättegod tacotårta var det faktiskt!) så sa han "Det här var inte riktigt min smak". Det måste han ha lärt sig på dagis, de lär sig mycket bra där.




De fick ett "litet" påskägg från påskharen (mormor och morfar), det vae väldigt uppskattat med både choklad och en liten leksak - såpbubblor till Axel och en legodumpers till Vilhelm.

Förresten så tuggade Axel i sig ett paket grillkorv igår när vi var och handlade, han bet igenom plasten och lämnade rejäla bitmärken efter sig. Tokig unge! Ett sånt där barn som man bara skakade på huvudet åt innan man fick ett eget likadant, livet blir aldrig tråkigt med dem.

Kommentarer:

1 Maria:

Gu va jag gapskrattade åt sista meningen... där du berättar om axel...
Vadå en beskrivningen på alex.. hahah...
Vi har ju så sjukt lika barn ibland så det är skrämmande... =)
Vi har fått höra många ggr när man kommer till kassan... Öh har ni sett att det är hål här.. -mmmm någon blev sugen hahah...Pinsamt ja men men...

William och alex är verkligen som dag och natt ibland.. ska bli så spännande att se hur pojke nr 3 blir och hur han kommer se ut.. för dessa två är ju rätt lika utseende mässigt... Vore ju skoj med en blåögd och lite ljusare denna gång.. hehe

Kommentera här: