Furuvik

Vi har haft väldig tur med vädret idag, det var sagt att det skulle regna hela eftermiddagen men det började inte regna förens vi satte oss i bilen för att åka hem. Stackars Vilhelm och Axel var klädda för regn och svettades i sina varma kläder men de var glada ändå!




"Hjälp, en get!"



Fikapaus.


En djurpark med fin utsikt!


Efter alla djur gick vi vidare mot tivolit men Vilhelm och Axel var mer intresserade av att äta blåbär än att åka karusell (här betalar men dyra pengar för inträde och åkband och så är de mer intresserade av att äta blåbär i skogen...)

Till slut fick vi iväg dem från skogen och mot karusellerna.




Fikapaus igen...


Efter fikapausen hade folk börjat gå ifrån tivolit så det var inte lika långa köer längre, men jag är väldigt imponerad av både Vilhelms och Axels tålamod med att vänta i köer, inget gnäll överhuvudtaget!




Jag var lite tveksam till det där med tekopparna men Axel gav sig inte förens han fick åka dem och både han och Vilhelm var väldigt nöjda, inte åksjuka, efterråt.


Sista karusellen innan de mörka molnen började närma sig och Axel nästan somnade stående. På vägen till bilen fick de välja varsin leksak i souveniraffären, Vilhelm valde en keps med propeller på och Axel valde en liten get.

Axel sov lite i bilen så han orkade också bada lite innan läggdags .



Det var så kallt så att de skakade men de badade en lång stund ändå.

Alida och jag tog en promenad ner till stranden.


Det är faktiskt jättefint här vid kusten, vi måste åka tillbaka fler gånger och stanna längre.

Industri med regnbåge:


En industri är väl kanske inte så mycket att ta kort på men med en regnbåge kan till och med en industri bli fin.



Sötaste lilla blomman.


Vilhelm är inte helt bekväm med att ha Alida lutandes mot sig...

Alla tre barnen Carlsson:


...och Axels lilla get.

Axel på väg att gå och lägga sig. Hamburgaren och geten ska med:


Vilhelm ville också vara med på kort:


Imorgon åker vi vidare mot sommarstugan, men innan vi åker ska vi stanna på en fika hos min gamla klasskompis från gymnasiet, hon har en dotter som är en vecka äldre än Vilhelm så det blir roligt. Nu ska vi försöka sova i den här värmen, det blir svettigt.

Kommentera här: