Sjuk lördag

Idag var jag hemma med två sjuka barn som inte kunde åka till gymnastiken, dessutom var gymnastikledarna också sjuka så vi hade inte så mycket annat val än att stanna hemma. Så vad hittar man på en sjuk förmiddag? Klipper håret såklart!

Före:


Efter:


Han blev så söt i kort hår, precis lika söt som innan men lite mer pojke än bebis. De blir så stora när man klipper av bebishåret, det var likadant första gången Vilhelm klippte sig.

Efter klippningen hittade vi äntligen efter fyra veckors letande batterier till julklapparna Flexxi trax-bilarna. Vi hittade dem i Vilhelms leksaksdator... Så nu fungerar bilarna men inte datorn. Någon dag, vilken som helst ska vi köpa batterier.

Axel var rädd för bilarna och gick in till Vilhelms rum och byggde med lego istället men Vilhelm hade roligt med banan och bilarna.Nu hoppas jag att Vilhelm och Axels hostmediciner ska börja verka så att de får sova ordentligt inatt, de ligger och hostar i varsin säng just nu men de sover åtminstone.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0