Morgonhumör


Nu är det fyra år sedan vi hade den här lilla godingen mellan oss i sängen. Konstigt nog har han fortfarande samma strålande morgonhumör. Undrar just var han fått det ifrån?

Helt plötsligt en kväll för några veckor sedan deklamerade han att han nu var en stor kille och därför skulle han sova i sin egen säng i fortsättningen. Helt utan förvarning. Och vad kallt och ensamt det blivit i min säng, jag saknar mitt lilla element. Tur att vi snart har en till liten människa som vill sova mellan oss. Men nu när båda barnen är sjuka blir det väldigt trångt istället eftersom båda vill sova i vår säng, så fort vi har lite mer pengar på kontot ska vi köpa en stoooor och bred säng med gott om plats för fem personer.

På tal om säng så var vi på Mio idag och tittade på en ny säng till Vilhelm så att Axel kan ärva hans säng och lillan så småningom kan ärva Axels säng. Den här hade vi tänkt oss:


Men den var inte alla lika mysig i verkligheten som den ser ut på bilden, den var som en trälåda och Axel blev rädd när vi lyfte in honom i den bredvid Vilhelm, så vi kom hem med en krans gjord av kottar istället för en säng. Vi får leta vidare. Det är roligt att ha med sig Vilhelm på shoppingturer, han är så entusiastisk till allt, han ska provsitta och provligga och klämma och känna och berätta vad fint allt är. Men han blev lite fundersam över mattan gjord av kohud och fotöljen gjord av får så det blev en liten diskussion om vad som hänt med innehållet i skinnen (de har kanske blivit köttbullar....)

Nu sover båda gott på varsin dos Lepheton, imorgon får de stanna hemma från dagis så att Axel får friskna till lite mer. Han har knappt ätit något idag och det är väldigt olikt honom, han tackar aldrig nej till mat i vanliga fall. Det enda han inte kunde tacka nej till var kladdkaka med grädde.

Kommentera här: