LILLASYSTER!!

Det blir en.... LILLASYSTER!!




Hon ligger och kliar sig på huvudet. Vilhelm och Axel har varit väldigt lika varandra på ultraljudsbilderna men den här lilla har en helt annan profil, hon är inte alls lika rund i ansiktet som sina storebröder. Kanske är det för att hon tryckt in sig mot ljvmoderväggen så till den milda grad att hon som gjorde undersökningen inte kunde mäta huvudet ordentligt eftersom det var så ihoptryckt. Vad de hittar på konstigheter de där små. Annars såg allt bra ut, hon vinkade till oss och viftade på fötterna så att vi fick se ett par små, små fotsulor flera gånger. Och hela tiden hade hon ena handen på huvudet. Hjärtat var fint, hjärnan var fin, magsäcken var fin. Njurarna var svåra att hitta men de fanns där till slut. Beräknat födelsedatum är fortfarande den andra juni, så det blir väl någon gång i mars eller april om vi ska följa traditionen. Jag ska på läkarbesök hos specialistmödravården nästa fredag, jag vet inte vad vi ska prata om men det kommer hur sim helst bli väldigt intressant.

Nu ska det köpas klänningar och spetsiga volangiga kläder i massor. Vilhelm ville ju hellre ha en till lillebror men han verkar nöjd ändå. Han sa ungefär att "Men jag veeeet ju redan att tjejer tycker om klänningar, det har jag sett på mitt dagis!" när jag berättade att nu måste vi köpa klänningar.

Vilhelm, Axel och lillasyster:


De kommer bli de bästa storebröderna!

Resten av dagen har gått åt till att tänka på lilla flickan och greja med Vilhelm och Axel. Vi har både bakat och lagat mat:

Vilhelm räknar russin. Allt ska räknas. Axel har också börjat räkna men för honom låter det bara "Nje, nje, nje..." än så länge. Det är inte lätt att räkna om man inte kan prata.


Mjöl överallt!


Lekpaus. Katten är hungrig!


Provsmaka brödet och hjälpa till med svampomeletten.

Förresten:


Halvvägs! (Eller två tredjedelar troligtvis).

Kommentarer:

1 Maria:

Stort grattis igen till lillasystern... =) Och vilka fina bilder ni fick... På våra två vi fick ser man bara ryggrad haha så våran bebis ser mer ut som skelett bebis hehe...

Va spännande undra om hon kommer bli olik grabbarna eller om de ändå kommer va lika varandra..

Oh önskar jag med fick handla alla fina klänningar och tyll och spets och allt rosa fluff haha... Finns ju så mycket tokfint =)
Men det skulle inte förvåna mig om jag fick en tjej nån gång så skulle hon hata rosa och va en rikitg pojk flicka med kort hår *asg*...

Gick ju igenom sparlådan här hemma nyss.. och tydligen har man såldt nästan allt.. Hitta väl 2 bodys i strl 50-56 Gahhh blir dyrt detta... Och sen tycks man ju ha en helt annan stil än när alex va bebis så de man gilla då gillar man inte alls nu.. *suck*

Du måste ju lägga upp allt fint du köper sen... =)

Läkartiden du fick får du säkert göra samma som mig... prata lite om de andra förlossningarna och så lägger ni upp en förlossnings koll schema... och sen ska de kolla tappen förmodlingen.. !!

Ha det bäst och grattis igen till er alla =) *kramar*

Svar: Haha, skelettbebis, det låter som något Vilhelm skulle tycka om, han som pratar om skelett och sjukdomar så ofta han får chansen! Det är så konstigt att Vilhelm och Axel var så lika varandra på ultraljudet men att den här lilla ser så totalt annorlunda ut, Vilhelm och Axel var ändå inre speciellt lika när de föddes så det blir spännande att se hur den här lilla plutten kommer se ut!

Jag vågar knappt tro på att det är en flicka där inne och jag tänket ungefär "Tänk om det är en pojke ändå, vad ska jag då göra med alla klänningar?" men jag vet att jag inte kommer kunna vänta tills hon är ute, jag kommer köpa klänningar och rosa gulligt ändå, jag får väl sälja det i värsta fall :) Jag har inte sålt något av killarnas kläder än så jag har ju massor kvar i de små storlekarna men det är ju fordon på de flesta kläderna och om jag nu ändå ska få en tjej så har jag ju äntligen chansen att leva ut alla rosa drömmar :)
Susanne

Kommentera här: