Danmark!

Småkillarna sover till slut och vi sitter och äter chips och lyssnar på regnet. Efter en lång resa är vi äntligen framme och imorgon blir det besök på Legoland. Vi åkte förbi entrén på vägen till hotellet och Vilhelm var minst sagt exalterad så det blir en spännande dag imorgon. 

Igår:  


Axel vill självklart sitta i framsätet så han klättrar helt enkelt upp dit och sätter sig. Inga problem för tokpelle.

På vandrarhemmet i Göteborg:


iPad. De hade jättesvårt att somna igår men det gick ändå bra att gå upp klockan sex. Fast båda sov väldigt gott när vi satt oss i bilen igen efter båtturen till Danmark.

Idag:


Efter ännu en dag stillasittandes i bil var det som att släppa ut två små kalvar på grönbete, tur att det finns stora lekytor på hotellet.Det här med att hitta någonstans att äta middag visade sig svårt eftersom hotellet ligger i en pytteliten by mitt ute på landet men vi hittade till slut en grill i grannbyn Holding, det blir bara nyttig mat den här semestern...?

Massor med springutrymme:


Både Vilhelm och Axel klappade hunden som kommer gående i bakgrunden, Vilhelm brukar inte vilja klappa hundar men idag ville han prova.


Axel springer ner till vattnet för att kasta stenar, någon av oss springer efter, 100 gånger om.


Axel vill inte sätta sig i bilen igen utan dansar hellre kring lyktstolpen.

Mer lek med lego innan sovdags. Vi hade sån tur att vi fick rummet precis bredvid ett legobord.Nu ska jag sova så att jag är pigg och glad imorgon och redo för en troligtvis ganska högljudd och folkfylld dag.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0