Ekorren och gräset

Vi avslutade Vilhelms Flutidebehandling i förra veckan och som ett litet brev på posten blev han sjuk igen igår kväll. Vad trött man blir. Det får bli mer Flutide och lite Lepheton på det så att han slipper de där kräkningarna. Han äter jättebra nu så nu vill jag faktiskt att han ska få behålla allt han stoppar i sig!

I alla fall. Den planerade resan till badhuset i Arboga fick ställas in och vi stannade hemma och grejade lite i trädgården istället. Men Vilhelm var lika glad och nöjd ändå som tur var. De har sjungit Ekorrn satt i granen på dagis så den går på repeat på Vilhelm just nu. Båda verserna. Sedan ska det diskuteras om den stackars ekorrens öden och äventyr men han vägrar gå med på att ekorren i andra versen får medicin av sin mamma. "Piller" är tydligen inte samma sak som medicin. Medan Jocke och Vilhelm klippte gräs och krattade fick Axel känna på gräs för första gången:

Inte jätteuppskattat kanske.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0