Astma igen...

Jocke och Vilhelm fick ta en tur först till Köping och sedan vidare till Västerås efter lunch (precis klockan ett då OS-finalen i hockey började...) eftersom Vilhelm fick en släng av förkylningsastma som inte blev bättre av vare sig airomir eller flutide.

På båda akutmottagningarna var han lika duktig som vanligt på att ta medicin, så duktig att han fick en stor nalle och Bamseklistermärken i Köping och en glass i Västerås. Min stora jätteduktiga pojke!

När de kom hem framåt kvällen var Vilhelm helt hyperaktiv av medicinerna. Helt tokig! Han sprang omkring och hoppade och skrek (glada skrik den här gången!) och kastade leksaker omkring sig. Medan de var borta åkte Axel och jag och hämtade en Blixten och en Bärgare som jag hittat på Facebook. Gissa hur glad han blev när han såg dem! Nu ligger de i sängen och sover med honom.


För övrigt så fyller Axel två månader idag! Jag hade tänkt fira med att baka något gott men det kommer snart en tremånadersdag som vi kan fira.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0