Nu ska vi vila oss ända tills på måndag

Jag och Vilhelm sitter och tittar på Rorri Racerbil efter en hård veckan på dagis och jobbet (ja, när man frågar Vilhelm var han jobbar så säger han att han jobbar på dagis så han har det nog ganska körigt på dagarna han också!). Den här veckan har jag fått en utskällning för att Viagran var slutsåld, vilket självklart var mitt fel, fått höra hur mycket pensionärerna tycker om mig, räddat livet på en stackars tant som om hon hade följt doktorns dosering av morfinplåster hade varit död inom en ganska kort tid. Men viktigast av allt - jag har varit på min mammas apotek Vårdapoteket och lärt tanterna allt om nya datasystemet. Och ätit god tårta. Och nästan blivit sams med chefen igen, åtminstone tillfälligt.
 
En helt vanlig vecka.
 
Vilhelm jobbar faktiskt hårt på riktigt på dagis. Förra helgen överraskade han oss (minst sagt) genom att helt plötsligt kunna:
 
  • Räkna till 10
  • Alla veckodagar i rätt ordning
  • Vad fingrarna heter (tumme, pekfinger etc...)
Vi är tokimponerade!
 
I tisdags var jag hos barnmorskan igen, och jag var lika arg som vanligt när jag åkte därifrån. Att bilen inte ville starta heller gjorde inte saken bättre. På torsdag ska jag till spec-MVC igen och jag brukar inte vara lika arg när jag åker därifrån.
 
Nu säger Jocke att maten är färdig. Idag blir det pommes frites och majs till mig och pommes frites och pannbiff till Vilhelm och Jocke. Sådan mat får man äta när man går och köper en ny bil för alla pengar.
 
Vilhelm hittar på en egen rätt på IKEA - köttbullar och potatismos med pommes frites och lingonsylt:
 
 

Kommentera här: