Uniformt

Det verkar vara Polarn och Pyret-uniformen som gäller på dagis också så det var ju tur att jag hittade dessa på Tradera:
 
 
Två tröjor för 26 kronor. Ganska bra!
 
Och jag som trodde man skulle klä på barnen slit-och-släng kläder på dagis. Nejdå, här är det Polarn och Pyret, Nova Star och Me&I som gäller, så nu blir jag väl tvungen (åh nej...) att shoppa lite mer kläder till Vilhelm så att han inte känner sig utanför.


Kommentarer
Anonym

Oh vilket fynd du har gjort...!!Har själv fyndat lite pop från tradera både till lilleman och lillebror..är ju skoj när man får sånt där "dyrt" märke till pangpris hehe då mår man bra i själen !!!

ja helt sjukt att de ska ha så dyra märkeskläder på dagis... där tycker man ju att de kan ha lite sånt som är noppigt och man inte är så rädd om..
Men näää finaste och dyraste ska det tydligen vara.. haha helt sjukt...måste ju ha nåt med att föräldrarna ska bräcka varann eller nå.. för det är ju knappast dessa småkids som bryr sig om vad de har på sig.. annat blir det ju när de börjar skolan.. lika bra man börjar spara nu så man har råd med allt dyrt som de bara måste ha hehe..

Svar: Ja jag blev lite förvånad när jag såg hur fina kläder de andra barnen hade. Hmmm, det är tydligen väldigt viktigt hur barnen ser ut när de leker ute i leran och målar (kladdar överallt!) med vattenfärg... Vi får väl ta och starta ett sparkonto så att vi har råd att köpa alla dyra kläder de kommer vilja ha när de börjar i skolan =)
Susanne

2013-03-08 @ 10:22:15
maria

Det va jag som va anonym... hann skicka iväg kommentaren innan jag hade fyllt i allt.. dumma dumma dator!!!

2013-03-08 @ 10:23:16
URL: http://marialicious.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammatexter.blogg.se

Bloggen om Vilhelm och Axel. Vilhelm föddes elva veckor för tidigt i september 2011 och lilla lillebror Axel kom fyra veckor tidigare än beräknat i december 2013

RSS 2.0