Mössmannen

Vilhelm är helt galen i att prova mössor, ibland ska han ha en mössa, ibland ska han ha två, huvudsaken är att huvudet inte är otäckt. Han blir nog en sån där kille som alltid har mössa på sig inomhus.
 
Lite mössa:
 

Kommentarer:

1 maria:

hehe va söt man kan vara då... =) Och stor har han blitt oxå.. syns att han har blitt äldre.. Går han nu? William kan gå men väljer ändå att ta sig fram på bara knäna.. börjar bli lite nojig att han kanske har ont någonstans när han ska gå.. !! Får se vad de säger på bvc imorn är 18 mån kontroll då..

Willis hatar däremot att prova mössor..såhär får man tok skynda sig om man ska hinna se om han passar i den eller ej.. haha.. så min lilla kille blir väl en sån som kommer va skit noga med sitt hår *asg*..

Svar: Han är helt tokig i sina mössor, han kan sitta en lång stund och gräva i mösslådan och prova den ena efter den andra. Lilla token!
Han går inte än, men han går på knä precis som William. Hans knän är helt fulla med blåmärken! Men jag förstår inte varför han inte vågar släppa taget, alla (dagis, sjukgymnasten, komipsar som har äldre barn) säger att han är så stadig när han går och man håller honom i handen så de förstår inte varför han inte går själv än! Ibland funderar jag nästan på om det är något konstigt med hans ben eller fötter eller vad som helst som gör att han inte vill balansera utan stöd. Vi ska till sjukgymnasten om två veckor igen så jag hoppas att hon kanske har någon förklaring.

Hoppas det går bra på bvc imorgon! Vi har en jättebra sköterska, hon kommenterade inte ens att han inte kunde gå när vi var på 18-månaderskontroll, skönt att slippa kommentarer därifrån, det finns ju ändå inget man kan göra för att lära honom gå innan han är redo!
Susanne

Kommentera här: