Farmor vov och mormor mjau

Kläderna jag hade tagit fram till Vilhelm imorse dög inte, nej han kom krypande med en tröja som han hittat bland vinterkläderna i hallen och som tydligen var mycket bättre än det jag valt. Klart han fick ta på sig den tröjan istället, egna initiativ uppskattas! Det är visst en modemedveten liten son jag fått. Och mån om hur han ser ut i håret - det ska borstas varje morgon och kväll innan tänderna kan borstas.
 
Imorse var Vilhelms temp nere på 36.4, äntligen! Men han fick ändå stanna hemma från dagis, vi hade ju redan ordnat med barnvakt. När vi berättade för honom att mormor och farmor skulle komma och ta hand om honom sa ha "Vovvovvov" och "Mjauu". Farmor har två hundar och mormor har en katt och det har Vilhelm full koll på.
 
Bilder från igår:
 
 
En mycket spännande bok! Just den här boken visar bilder på olika djur - Vilhelm bläddrar i boken och säger alla djurljud. Maooo, Bäääää, Vovovov, Piiiip. Men grisen är lite lurig, då pekar han på äpplet som grisen äter och säger Äpple istället. Igår lärde han sig säga "äckligt", kan ju vara bra att kunna ibland...?

Kommentera här: