Söndag

Sista dagen. Medan Jocke spealde beach volleyboll (tror jag att det var) gick Vilhelm och jag till stranden. Efter en stund tröttnade Vilhelm och fick ett an sina utbrott då han slänger sig på marken. Så här går det när man slänger sig på en strand med lavasand:
 
 
Sand överallt. Både i munnen och ögonen.
 
Livet blev lite lättare för Vilhelm när pappa kom med en glass:
 
 
Bad.
 
 
Det var så varmt så att till och med jag kunde bada.
 
Duscha bort all sand:
 
 
Helt omöjligt, sanden satt fast överallt! När vi kom hem och tvättade badkläderna hittade vi massor med sand under torkställningen och sanden sitter fortfarande kvar i badkläderna trots tvätt och försök att skaka bart den.
 
Vilhelm är väldigt duktig på att somna precis var som helst, bara han har nappen. Här somnade han på restaurangen så att vi kunde äta lunch i lugn och ro:
 
 
Vi hade lyckats missa Bamse-paraden runt poolen hela veckan så när söndagen kom såg vi till att vara på plats. Vilhelm var minst sagt fascinerad.
 
 
Bamse som brukar vara på hans tandkräm!
 
Lite lek i lekparken får bort alla funderingar över hur det här gick till.
 
 
Sedan var veckan slut. Det jag kommer komma ihåg mest är nog hur Vilhelm totalt charmade all personal i buffé restaurangen - alla som gick förbi oss stannade och gav Vilhelm en klapp på huvudet eller killade honom på magen eller klappade på kinden eller sa något snällt på spanska. Vilken flörtigt liten son vi har!
 
Nästa gång stannar vi mycket längre!

Kommentera här: