Onsdag

Bus-Vilhelm:
 
 
Idag provade vi hotellets strand och det var inget större fel på den heller. Det är verkligen helt perfekt att åka på semester under lågsäsong, på sommaren är det nog helt fullt med folk både i poolen och på stranden men nu var det alldeles lagom mycket trängsel.
 
 
Vilhelm var lite tveksam till vågorna men tyckte det var väldigt roligt att krypa omkring på stranden och samla stenar och känna på sanden.
 
Vi gjorde misstaget att säga till Vilhelm att vi skulle gå och bada i poolen efter att han hade sovit middag. Det resulterade i att Vilhelm stod upp i sin säng sägandes "Bada? Bada? Bada? Bada?" vilket övergick i "badabadabadabada". Så det var bara att glömma det där med att Vilhelm skulle vila och gå och bada i poolen istället:
 
 
Sedan:
 
 
Äntligen lite sömn för Vilhelm!
 
Efter en inte så väldigt lång sovstund tog vi en tur med vagnen. Vi fick hyra en sulky från hotellet hela veckan men de flesta hade med sin egen vagn, vår vagn kändes lite osmidig att ta med sig, den fungerar bra här i skogen men känns lite klumpig i alla andra sammanhang.
 
Hotellet sett uppifrån:
 
 
Här kan man bo i ett eget litet hus om man inte vill bo i själv hotellbyggnaden, det ska vi göra nästa gång:
 
 
Vassa kaktusar:
 
 
Lite lek innan middagen:
 
 
På kvällen gick vi ut och tittade i affärer. I samma ögonblick som jag hittade blöjväskan från himlen som kommer göra de andra mammorna på öppna förskolan gröna av avund fick Jocke syn på fotbollsdressen från hans drömmar som han vill klä sin son i varje gång han ska till lekparken. Zlatans fotbollsdress.
 

Kommentera här: