Inget fel!

Neurologen hittade inte ett endaste litet fel på Vilhelm! Däremot hittade han en massa rätt ("Kan han prata så mycket!", "Han verkar vara ovanligt trygg i sig själv", "Det märks ju inte alls att han är för tidigt född!"). Han tyckte sjukgymnasten var lite petig men jag är ändå glad att vi har kollat upp det, hellre en gång för mycket än en gång för lite. Så det är bara att fortsätta stretcha och böja och åka på återbesök till hösten.
 
Dagens vikt var 10005 gram och längden var 77 cm. Stora, stora Vilhelm!

Kommentarer:

1 mimmi:

Härligt att höra! :) Ett bra besök blev det då.

Svar: Ja, skönt att kunna slappna av lite nu =)
Susanne

2 maria:

Oh va gött att allt är som det ska.. =) Och som du skrev är ju bättre att kolla en gång för mycket än för lite.. då kan man ju slappna av lite..

men håller med läkaren lite om att eran sjukgymnast verkar va lite små petig.. vilken har ni?
men samtidigt bra att hon är noga.. då vet man ju att inget missas... för de flesta läkare och liknande kan ju va lite små slarviga =/

Oh stora pojken har blitt med.. *ler*..
*kram*

Svar: Hon heter Åsa, vi har faktiskt haft kontakt med henne sedan vi var på 69:an, det började med att hon tyckte Vilhelms huvud blivit platt på ena sidan eftersom han hade en "favoritsida" att ligga på i sängen. När det blev bra trodde vi att vi inte skulle behöva gå hos henne mer men då började hon klaga på något annat (kommer inte ihåg vad det var) och sedan i somras började hon prata om att han var stel i benen så jag vet inte hur många återbesök vi varit på trots att doktorn (Birger från 69:an) aldrig haft något att anmärka på.
Men man ska som sagt inte klaga, man har ju hört riktiga skräckhistorier om doktorer och sjukgymnaster som inte bryr sig ett dugg!

Har ni varit på fler återbesök efter de vanliga tvåmånaders- och tiomånaderskontrollerna?

Ha det bra =) Kram!
Susanne

Kommentera här: