Smartaste Vilhelm någonsin

 
Igår var det avslutning på babysimmet. Alla barn fick ett gratis familjebad och ett diplom, men (som alltid) Vilhelms namn var felstavat. Vilhelm med W. Alltid, alltid, alltid. De skulle fixa ett nytt till nästa gång vi kommer och badar. Egentligen spelar det ju inte så stor roll men det är ju roligare för Vilhelm om namnet är rättstavat. Han kan ju så klart läsa.
 
Om 1.5 månader blir det en veckas konstant babysim på Gran Canaria. Vilhelm ser fram emot det så mycket så att han använder uv-dressen redan nu:
 
 
 Eller så var det jag som ville prova den på honom. UV-dressar är alltid så små i storlekarna, den här har storlek 98-104 (3-4 år) och den passar perfekt. Antingen är det Vilhelm som är stor eller så är det de sydafrikanska 3-4-åringarna ("made in South Africa") som är väldigt små.
 
Vilhelm har de senaste dagarna utökat sitt ordförråd med "Äpple" och "Klocka", han kan massor med kroppsdelar (näsa, mun, öra, mage, hår, strumpa. Inte fot utan strumpa). Han vet var blöjan ska sitta och försöker ta på sig strumporna, skorna och mössan själv. Han försöker ta på mig strumporna. När jag frågade om han ville sova middag pekade han på nappen och sa något som liknade napp, han vet att han bara får ha nappen när han ska sova. Smartaste barnet någonsin om ni frågar mig!
 
 

Kommentarer:

1 Camilla:

Vi har det problemet med då Ville stavas med enkel v. Frågan om Ville heter något annat än Ville kommer upp ofta..

Visst är det sååå kul! ;)

Svar: Skitkul... Att vi dessutom heter Carlsson med C och inte K gör ju inte saker bättre...=)
Susanne

Kommentera här: