Emlad och klar

Nu åker vi till Västerås på MR-undersökning av Vilhelms hjärna. Spännande att sova i ett rör (han ska sövas...), väldigt läskigt tycker jag. Vi får se hur det går.




Kommentarer:

1 Maria:

Förstår verkligen att det känns läskigt för dig/er... Jag skulle oxå tycka det, liksom en sövning är ju en sövning.. Men bra att det gick bra! (läste på face)

Reagerade lite på hur hans embla plåster sitter..(är en riktigt embla tjej..haha sjukt efter två barn liksom) Men jag har alltid slängt den delen och klistrat den andra..Hum har jag gjort fel hela tiden *asg* ... därför de lossnar och läcker kanske *asg*... ja där ser man!

Hehe så roligt att se att det är en till 4 åring som har de där klockrena minspelet så fort man ska fota.. haha det där med normalt leende kan man nog glömma ett tag *asg*... Go ungar vi har *kram*

Svar: Haha, då gör ju inte plåstren så mycket nytta! Det var jätteläskigt med sövningen, jag fick inte vara med eftersom jag inte får vara i närheten av röntgenapparaten när jag är gravid men Jocke berättade att Vilhelm somnat på några sekunder och sett helt död ut, tur att jag slapp se det! Ja alltså de där minerna... Roliga små killar vi har!!
Susanne

Kommentera här: