>3 kilo!

 
Än så länge sover lillebror lika bra som storebror gjorde, inatt slog han sömnrekord då han sov mellan 00.30 - 05.39. Vi hoppas väl på att det fortsätter så här.
 
BVC var här på hembesök igår, vi blev betrodda att behålla lillen ett tag till och vikten var 3070 stora starka gram. Vilhelm var tre månader innan han kom upp i tre kilo, lillebror är tre veckor, sju veckor extra i magen gör stor skillnad!

Kommentarer:

1 Maria:

Oh guuu njut njut njut.. Här har man fortfarande inte fått sovit en hela natt och lillebror är snart 9 månader!!!
Verkar som ni fick en lugn bebis denna gång med *lyllosar* vi fick ju en tvärtom bebis vi..hehe kolikbebis till han va 4 mån och sen skrik och skrik och gnäll tills ja han blev 8 månader haha.. Så verkligen njut njut njut för man vet aldrig om det vänder!! Oh va stor han är, ja helt sjukt va små våra små premis pojkar måste ha vart, det man inser nu när man fick en bebis som va fullgången.

Vi måste ju ta och träffas snart så stora pojkarna får leka igen och våra bebisar oxå får träffas =)

*kram*

Svar: Det måste vara för att Jocke och jag också är så lata och tycker om att sova, haha! Men man märker att lillebror har lite mer humör än vad Vilhelm hade, han blir helt tokig om han får vänta på maten eller om han tappar nappen.... Vilhelm har börjat skrika lika högt som lillen när han inte får dom han vill, jag tror att lillebror har lite dåligt inflytande på storebror när det gäller skrik.... :)
Ja det är ju helt otroligt hur små Vilhelm och William måste ha varit! Jag försöker förstå att Vilhelm var mer än hälften så liten och hade ett huvud som var nästan 10 cm mindre i omkrets när han föddes men det går inte att förstå! Lillen är ju så pytteliten!

Kram :)
Susanne

Kommentera här: