Hosta

Jag tycker så synd om Vilhelm idag. Han har sett fram emot kusinen Olivias ettårskalas - vi har slagit in presenter, Vilhelm har plockat fram finaste bilskjortan och varit hos mormor och fixat håret med hårspray i rosa och grönt. Men nu kan vi inte åka eftersom Vilhelm bara kräks av sin hosta och det är ohållbart att åka iväg med någon som kräks så mycket. Nu ska vi prova att dubblera Flutidedosen igen och se om det blir någon bättring. På 1177 sa de att om det inte blir bättre tills på tisdag ska vi ringa BVC, jag tänker ringa BVC även om han mår bättre för så här ska han inte behöva ha det!

Kommentarer:

1 malin:

Stackars liten!
Känns dessvärre igen:(
Krya på er!

Svar: Tack! Hoppas verkligen han blir bättre nu med dubbel Flutidedos, än så länge har vi inte haft någon kräkning idag.
Susanne

2 malin:

Brukar ni åka in och inhalera? Vi upplever ofta att det hjälper lite även mot hostan. Har ni Airomir? Sander får två puff seretide två gånger dagligen och två puff Airomir vid behov eller max varannan timma. Det hjälper dock inte ändå så vi torkar kräks och tvättar i ett... Så synd om dom ju! Slem är det jobbigaste för sander. Inte alltid han är obstruktiv utan mest slem som behöver komma upp. Sägs att det gör att de mår illa också kanske därför Vilhelm inte vill äta?
Hoppas att det vänt nu och att han får bättre aptit.
Kram på er!

Svar: Vi har åkt in när han har haft det riktigt jobbigt med astman och det brukar fungera riktigt bra. Den här gången har det varit mer rethosta och det läskiga har varit att han bara behövt hosta en eller två gånger för att få upp allt han ätit under dagen så man har ju gått på helspänn hela tiden. Idag var vi till doktorn och fick Lepheton, dem dämpar tydligen kräkreflexen också så nu hoppas jag verkligen att det blir bra! Doktorn sa att det inte verkade vara mycket slem kvar, annars ska han inte ha hostdämpande. Jag är ganska trött på att tvätta nerkräkta sängkläder, leksaker, golv, väggar, allt....

Jag trot också att de mår väldigt illa av slemmet, Vilhelm har ätit som bäst precis efter att ha kräkts men då är man ju lite rädd att ge mat direkt!

Våra små har det inte lätt!
Susanne

Kommentera här: